Administrar

El menjar, un residu?

menysfemseivi | 10 Maig, 2011 11:45 | latafanera.cat facebook.com twitter.com

Fa un mes publicàvem un post amb 12 consells per reduir els nostres residus. Un d'ells era tenir cura alhora de les compres per tal de no desaprofitar el menjar. A aquell consell vos enllaçàvem a la web del WARP, una entitat britànica que en els seus estudis parlen d'un 18% de menjar comprat i no consumit, i a un blog on havia un resum en castellà del seu estudi. Bé, ara ja tenim dades del tema a Espanya. Aquests darrers dies s'ha fet resó la premsa d'un estudi similar fet a l'estat Espanyol i afirma que cada ciutadà espanyol llença 63 kg a l'any d'aliments, el 20% del menjar comprat. Un malbaratament de recursos, uns residus innecessaris i una vergonya èticament parlant.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS